Home / Συνέδρια - Συναντήσεις / Πεπραγμένα / 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής

19-21 Οκτωβρίου 2012

Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η χώρα μας περνά την πιο βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση από την εποχή του  Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Την κρίση αυτή τη βιώνουν έντονα κυρίως οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Περισσότεροι από 5 εκατομμύρια ασθενείς αναζητούν κάθε χρόνο ιατρική βοήθεια στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών της χώρας και εκατοντάδες χιλιάδες αντιμετωπίζονται από το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας.

Η  Επείγουσα Ιατρική είναι από την φύση της το ιερό καταφύγιο των ασθενών με επείγοντα προβλήματα υγείας ανεξάρτητα από ώρα, ημέρα, φύλο, ηλικία, εθνικότητα ή οικονομική κατάσταση.                                     
Η Επείγουσα Ιατρική
είναι η ειδικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο όγκο και φάσμα ασθενών με αδιάγνωστα προβλήματα υγείας στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Αντιμετωπίζει τον ασθενή σα σύνολο και γι’ αυτό οι βασικές γνώσεις που προσφέρει πρέπει να είναι κτήμα κάθε επαγγελματία Υγείας.

Στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής δίνεται η ευκαιρία σε γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες να αποκτήσουν, να ανανεώσουν και να μεταδώσουν αυτές τις γνώσεις. Καταξιωμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό έχουν αναλάβει αυτό το έργο.

Στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Ιατρικής μας δίνεται ακόμα η ευκαιρία σε όλους όσους εργαζόμαστε και προσφέρουμε στις υπηρεσίες επείγουσας ιατρικής φροντίδας στην Ελλάδα, να γνωριστούμε και να οργανωθούμε για να ισχυροποιήσουμε αυτό το Δίχτυ Ασφαλείας του ΕΣΥ.

Με εκτίμηση στην προσφορά του καθενός

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο Συνέδριο εδώ

Δείτε εδώ το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Κλινικό Φροντιστήριο: «Οργανώνοντας ένα ΤΕΠ»

Κλινικό Φροντιστήριο:«Προνοσοκομειακή Διαλογή»

Οδηγίες Υποβολής Εργασιών

Top